Cautare

62702 de rezultate pentru "stirile locale tv neptun constanta din data de 23 09 2010" (7.46 secunde)
In cursul zilei de luni, 29 mai, Primaria Mangalia, prin reprezentantii sai, a inceput intocmirea avertismentelor pentru patronii care nu au catadicsit sa isi finalizeze lucrarile de refacere a fatadelor sau zonelor adiacente unitatilor lor.
Presedintele executiv al Organizatiei Municipale a PD Constanta, Danut Moisoiu, intra in concediu.
Agitatie mare in sanul PDL Constanta.
Cadrele militare in rezerva si in retragere din cadrul Ministerului Internelor si Reformei Administrative (MIRA) au acceptat zilele trecute propunerea senatorului Dorel Constantin Onaca de a efectua o excursie cu autocarul in Bulgaria, la Varna si Balcic.
Pentru o formatiune politica precum PSD este normal, in Constanta ne referim, sa nu existe reorganizari. PSD Constanta si-a demonstrat la alegerile locale forta. Deci nu exista loc de comentarii.
Dupa cum am mai semnalat in numere anterioare ale Cotidianului "Replica de Constanta”, mafia si-a intins tentaculele larg peste urbea noastra, facand ca mirosul banilor sa ajunga pana la nasul fin al celor care ar trebui sa ne asigure linistea.
Sloganul "nu ne vindem tara" a fost lasat in urma de romani. Investitorii straini, desi nu sunt atat de multi pe cat s-ar dori, au gasit si in judetul Constanta un teren propice pentru a-si baga banii in productia si furnizarea de energie electrica, transport si turism.
In cursul zilei de ieri, la sediul Agentiei de Protectie a Mediului Constanta a fost programata intrunirea unui Consiliu de Autorizare Tehnica, consiliu la care au participat atat reprezentantii APM, cat si ai Regiei Autonome Judetene de Apa, ai Prefecturii judetului, Consiliului Judetean si nu numai.
Democratii constanteni nu se grabesc sa-si dezvaluie, oficial, posibilii candidati pentru Primaria municipiului Constanta. "De ce sa facem acest lucru?
PSD Constanta este pe val. In judet a facut cea mai buna figura din cate se putea la alegerile locale, in timp ce altii nu au reusit macar sa-si urneasca tot electoratul din casa, asa incat PSD Constanta poate emite acum pretentii.
Dupa aproximativ o luna si jumatate de la inaugurare, Complexul Comercial Tom, cunoscut si sub denumirea de Carrefour, da deja batai de cap autoritatilor locale. Problema o constituie proasta amplasare a intrarii supermarketului, din cauza clientilor fiind provocate adevarate ambuteiaje rutiere.
Primaria Constanta a organizat vineri o intalnire cu mai multi arhitecti locali, in cadrul unei dezbateri intitulate "Valori estetice si urbanistice ale municipiului Constanta"- "Locuinte Colective". ... Tocmai din acest motiv a venit pregatit cu mai multe fotografii realizate in localitatea Fortaleza, un oras de marimea Bucurestiului.
Alaturi de initiativa legislativa privind transferarea a 25% din actiunile Aeroportului Mihail Kogalniceanu catre Consiliul Judetean Constanta, deputatii PSD de Constanta, Corneliu Dida, Alexandru Mazare si Eduard Martin, au plusat, luand in vizor si porturile Constanta, Mangalia si Navodari.
Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a tinut sa lamureasca ieri cateva din neclaritatile create de cedarea de catre stat a 20% din actiunile Aeroportului Mihail Kogalniceanu catre autoritatile locale.
Membrii PD-L Constanta exclusi din partid i-au trimis marti, in numele a peste 300 de democrat-liberali, o scrisoare lui Emil Boc, in care ii acuza pe Elena Udrea, Valeriu Stoica, Dorel Onaca si Ion Popescu ca au partea lor de vina pentru pierderea alegerilor locale in judet.
Milioane de dolari ca sa le vedem fetele si sa le auzim discursurile mincinoase.
Deputatul PD-L Laurentiu Mironescu acuza autoritatile locale de lipsa de implicare si "slab management" al situatiei provocata de caderile masive de zapada, cat si viscolul care "au paralizat pentru cateva zile judetul Constanta si, mai ales, orasul Constanta", se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei.
Prima rezolutie priveste "cresterea resurselor financiare alocate autoritatilor locale" si solicita marirea sumelor defalcate de la bugetul de stat pentru bugetele localitatilor. O alta rezolutie face referire la "pregatirea alegerilor locale" si cuprinde mai multe propuneri ale LAL- PNL pentru pregatirea eficienta a alegerilor locale din 2008.
FARCAS) Faptul ca fenomenul OZN a fost socotit de armata americana un subiect suficient de interesant pentru a cheltui pe investigarea lui 22 milioane de dolari, n-a trecut neobservat pe plan mondial.
News media complicity in the UFO cover-up, aparuta in 2001 si cu o a doua editie, electronica, in 2012, Hansen arata ca unele dintre cele mai influente organizatii americane de stiri au mentinut legaturi stranse cu structurile de informatii ale SUA si au suprimat voit prezentarea completa si corecta a fenomenului OZN, invocand ratiuni de securitate nationala.
google-analytics.com